Crosst.hr

Sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima potpisali HDZ, HSP AS i BUZ

hdz hspas buz sporazum 2013 1

U petak, 25. travnja 2013. u Bjelovaru i Čazmi potpisani su Sporazumi o prijeizbornoj i poslijeizbornoj koaliciji između Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i Bloka umirovljenici zajedno za Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Prilikom potpisivanja Sporazuma, Marijan Coner kandidat za gradonačelnika grada Bjelovara osvrnuo se na pobjedu HDZ-a na izborima za EU parlament naglasivši da je dobar rezultat bio i na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Taj rezultat postignut je sa koalicijskim partnerima i na predstojeće lokalne izbore izlaze sa svojim kandidatima. Coner je također rekao da su najjača politička opcija i zaključili su da je važno okupiti stranke desnice, a ne raditi pogreške kao do sada. I dalje Marijan Coner nastavlja s dobrim rezultatima za EU parlament te ističe da je uvjeren da će se ti rezultati preslikati na lokalnim izborima u svibnju 2013. godine i doprinijeti napretku Bjelovarsko-bilogorske županije i boljitku njenih stanovnika.

Ruža Tomašić, predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević na potpisivanju Sporazuma također se osvrnula na izbore za EU parlament istaknuvši da ne ide tamo radi sebe niti radi stranke već radi Hrvatske. I ovo potpisivanje Sporazuma nije zbog stranke već za boljitak svih ljudi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Na kraju je Ruža Tomašić rekla: – Vidimo što se radi kada se domogne vlasti. Stoga idemo pokazati da se politika može voditi pošteno.

Siniša Glavaš ispred Bloka umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije je rekao da ne sumnjaju u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima. Također je istaknuo da sadašnja vlast nije ništa napravila dobro za umirovljenike. Kada pobjede oni će se boriti za umirovljenike i za sve socijalno ugrožene kategorije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.