Crosst.hr

SDP i HSLS podijelio više od 1000 komada crvenih i žutih pisanica

hsls sdp dijeljenje pisanica uskrs 2013 1

Uskrs, najvažniji blagdan kršćana, dan radosti, mira i nade. Kako bi sa građanima podijelili upravo ovakve emocije, bjelovarsku gradsku tržnicu danas su u prijepodnevnim satima posjetili Dario Hrebak, predsjednik Gradske organizacije HSLS-a Bjelovar i Vanja Posavac, saborska zastupnica SDP-a i kandidatkinja za gradonačelnicu grada Bjelovara, uz podršku članova i simpatizera.

Tom prilikom, kroz ugodno druženje sa brojnim sugrađanima, čelnici HSLS-a i SDP-a darivali su uskršnjim pisanicama i čestitkama kako posjetitelje, tako i prodavače na tržnici.

Ugodno iznenađene građane kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara, Vanja Posavac, darivala je malim znakom pažnje – pisanicom, simbolom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Tom je prilikom izrazila posebno zadovoljstvo što je ovim činom uspjela izmamiti osmjeh na lica djece i roditelja te poželjela sretan i blagoslovljen Uskrs svim sugrađanima i njihovim obiteljima.

Podijelivši gotovo 1000 uskršnjih pisanica Dario Hrebak i Vanja Posavac uputili su se na gradski korzo pružiti podršku već tradicionalnoj HSS-ovoj akciji „Uskrsno jutro“ te su tamošnje posjetitelje darivali uskršnjim pisanicama.
sdp_daruvar_uskrs_1.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij”/>
Istovremeno je njihov kolega Vedran Babić, kandidat za župana BBŽ dijelio crvene pisanice u Daruvaru na Trgu kralja Tomislava. Dok su SDP-ovci u Daruvaru dijelili uskrsne pisanice, HSLS-ovci su držali štand na kojem se potpisivala peticija „Vratimo Vranjevinu Daruvaru!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.