Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

SDP – Druženje s građanima uz kavu

Gradska organizacija SDP-a Grubišno Polje organizirala je 3.10.2011. na gradskoj tržnici druženje uz kavu s građanima saborskog zastupnika SDP-a i koordinatora za II. Izbornu jedinicu gospodina Zvonimira Mršića.

Građani su gospodinu Mršiću u razgovoru postavljali svoja pitanja o ”Planu 21” na koja im je on odgovarao, ali isto tako građani su davali i svoje prijedloge.

Gospodin Mršić posjetio je radnice tekstilne šivaonice ”Isabela” te farmu muznih krava Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva ”Vlado Sabo” u Donjoj Rašenici gdje se upoznao s njihovim radom.

U emisiji na radiju Grubišno Polje ukratko je iznio objašnjenja za ”Plan 21”, odnosno zajednički predizborni program Kukuriku koalicije te također istakao kako to nije konačan program već je otvoren za daljnji dijalog s građanima.

Zvonimir Mršić osvrnuo se i na ukidanje Hitne medicinske pomoći u Grubišnom Polju gdje je pružio svoju potporu građanima Grubišnog Polja u njihovom zahtjevu za vraćanjem hitne medicinske pomoći u njihov grad jer je to u skladu s ”Planom 21”, gdje se svim građanima mora osigurati jednaka zdravstvena skrb.

Pročitajte još