Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

SDP dijelio vodu

010911 sdp dijeli vodu 1

Čelnici Gradskog ogranka SDP-a Bjelovar, na čelu s Vanjom Posavac, predsjednicom ogranka pozvali su na akciju dijeljenja vode građanima na gradskoj tržnici u četvrtak.

– Mi smo odlučili konkretno pomoći i na ovih, već 30 stupnjeva podijeliti vodu i olakšati vrućinu. Obzirom na suše, iako ministar Čobanković proglašava da nisu tako strašne, želimo ljudima pomoći da se rashlade kada vide ove cijene na tržnici.

Akcija se provodi diljem cijele županije, a i u drugim županijama – rekla je Vanja Posavac, predsjednica gradskog ogranka SDP-a Bjelovara.

Građani su rado prihvaćali bočice s vodom koje su dijelili članovi SDP-a, a o svemu su imali i svoje mišljenje.

– Nisam ja baš upućen u politiku. Nadam se da bude bolje. Mora biti nekih promjena. Mislim da će se stranke morati dogovoriti o tome. Moraju se dogovoriti. Nadam se da ću ja biti zdrav i veseo. Umirovljenik sam i sve je teže – rekao je Franjo iz Bjelovara.

– Mislim da su cijene sve otišle gore. Suša je. To je problem koji će se kao jako velik pokazati u budućnosti. To što je gospodin ministar rekao da suše nema, nije u pravu. Nitko još od stranaka nije dokazao da je bolji. Ništa nema novo. Od nikoga nema dobrog savjeta – rekla je Tatjana Dončević, stanovnica Bjelovara.

Pročitajte još