Crosst.hr

Radionica građana na temu: Što građani Bjelovara očekuju od svoga župana?

bajs radionica 2013 1

Grupa građana aktivna u promidžbi civilnog sektora kroz provođenje vrijednih programa u svim gradovima i općinama Bjelovarsko-bilogorske županije, u ponedjeljak je organizirala radionicu na temu “Što građani Bjelovara očekuju od svoga župana?”

Riječ je o civilnoj grupi građana koja je podržala Damira Bajsa, nezavisnog kandidata za župana. Radionici je nazočio i Damir Bajs, koji je pozdravio ovakvu inicijativu građana istaknuvši: – Ovakva vrsta radionica održava se u Europskim državama, kod nas nije uobičajena, ali uskoro ulazimo u EU i to će kod nas postati jedna od važnih i korisnih radionica. Putem ovakvih radionica čelni čovjek županije, grada ili općine može se više upoznati sa svojim sugrađanima i saznati što oni misle o njegovom radu. Je li sve ono što radi za županiju dobro ili loše, što se može izmijeniti, a što novo započeti za dobrobit grada, županije ili općine.

Osim što su se građani družili kroz ovakvu vrstu radionice, na papirima su postavili brojna pitanja za budućeg župana. Da je riječ o zanimljivoj i vrijednoj radionici potvrdili su i sudionici, koji su rekli: – Ova radionica je ugodno iznenađenje za nas i ako nastavimo sa ovakvim aktivnostima sigurno ćemo pomoći budećem županu u donošenju odluka za razvoj županije i svih njezinih gradova i općina.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.