Crosst.hr

Projekt – HSP dom svih pravaša zaživio i u Grubišnom Polju

2016 04 hspgp 1

Za predsjednika podružnice izabran prof. Ivan Tomljenović

Dana 24.04.2016.godine u Malim Zdencima održan je Izborni Zbor HSP podružnice Grubišno Polje. Taj Zbor je nastavak projekta »HSP dom svih pravaša« koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate.

Na Izbornom Zboru bili su nazočni Zvonko Mlakić, dopredsjednik HSP-a i predsjednik županijskog HSP-a, Josip Hamp, dopredsjednik županijskog HSP-a, Tihomir Grdinić – dopredsjednik županijskog HSP-a , Milouš Koči, predsjednik Časnog suda HSP-a i županijski tajnik HSP-a, Josip Rihtarić, županijski rizničar HSP-a, Marijan Tkaličanac, vijećnik HSP-a u Općini Veliki Grđevac, Robert Hajtić, dopredsjednik podružnice HSP Veliki Grđevac, Ivica Gašparuš, predsjednik ogranka HSP Prespa i predstavnici mladeži HSP-a predvođeni Gabrijelom Rihtarić i Nevenom Huseinovićem.

Za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran prof. Ivan Tomljenović, dopredsjednici su Marko Kozina i Stipo Gavranović, tajnik je Danijela Aščić a rizničar Martina Tavra.
U Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Jurica Barišić za predsjednika, a Antun Tomljenović i Omer Sohora za članove.
HSP je izvorna stožerna pravaška stranka i logično je zajedništvo svih pravaških opcija pod okriljem stožerne stranke. Današnje vodstvo ne može mijenjati događaje i odluke iz devedesetih ,ali može pokušati i na tome radi da se šteta tada nanesena Stranci ispravi. Svi ono kojima je nanošena šteta raskolima unutar stranke pozvani su u HSP, pa tako i prvi predsjednik HSP-a gospodin Dobroslav Paraga. Stoga se taj projekt zove „HSP dom svih pravaša“. Konačni cilj je okupiti sve prave, iskrene i istinske pravaše u jedan i jedini HSP-kazao je Zvonko Mlakić, dopredsjednik HSP-a.

Hrvatska stranka prava
Bjelovarsko-bilogorska županija
Zvonko Mlakić,predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.