Crosst.hr

Profesor Zlatko Ivičić kandidat za gradonačelnika grada Bjelovara

zlatko ivicic kandidatura 1

U Hotelu Central u Bjelovaru svoju kandidaturu za gradonačelnika Bjelovara objavio je profesor Zlatko Ivičić, nezavisni kandidat, čiju kandidaturu podržavaju ljudi s nezavisne liste.

Zlatko Ivičić je na predstavljanju svoje kandidature rekao: – Sve ove godine pratio sam političku scenu u Bjelovaru i analizirao naše političare, njihove rezultate koje su postizali iz mandata u mandat. Nezadovoljan sam postignutim rezultatima u gradu, kao i naši sugrađani koji su mi dali potporu u mojoj odluci da se kandidiram.

Ivičić je iznio svoj plan i program koji sadržava deset točki i to:

Svi planovi u programu imaju samo jedan cilj i to: urediti grad Bjelovar po mjeri malog europskog grada poželjnog za život, istaknuo je Zlatko Ivičić, kandidat za gradonačelnika Grada Bjelovara.

Zlatko Ivičić predstavio je i svoje zamjenike s nezavisne liste: mr.sc Ivanu Karadžu, dipl.oec. i mr.sc Dalibora Čavića, dipl.oec.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.