Crosst.hr

Priopćenje GO SDP-a Grubišno Polje

Povodom konferencije za novinare HSS-a u tekstu objavljenom na portalu bjelovar.info, pod naslovom ”HSS predstavio smjernice rada HSS-a na području županije” prisiljeni smo reagirati priopćenjem. Naime u tekstu objavljenom na portalu bjelovar.info, podpredsjednik ŽO HSS-a Bjelovarsko-bilogorske županije g. Dalibor Jurina izjavljuje, citiram ”Pojedinačno nam prelaze iz SDP-a ili drugih stranaka”.

Ovdje odgovorno tvrdimo da Dalibor Jurina LAŽE!

Naime, istina je da je gospodin Jurina zvao pojedine članove GO SDP-a Grubišno Polje na ”kave” i nudio im prelazak u HSS, ali na njegovu veliku žalost u tim svojim nastojanjima nije naišao na plodno tlo.

Koliko je nama poznato NITI JEDAN član/ica SDP-a Grubišno Polje nije prešao/la u HSS (pošto nitko nije zatražio ispisnicu iz SDP-a). Valja podsjetiti da je HSS u Grubišnom Polju, kao i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, marginalna strančica koja u Gradskom Vijeću Grada Grubišnog Polja ima tek 1 od 16 vijećničkih mandata i koja je na vlasti valjda zahvaljujući dobroj trgovini pa je tako i sam gospodin Jurina postao dogradonačelnikom, a taj jedan jedini član vijeća potpredsjednikom gradskog vijeća. U tom svjetlu i cijela koncepcija ”novog HSS-a” koji, kako kaže novi predsjednik g. Pirak, neće biti trgovački i foteljaški, pada u vodu jer je novi podpredsjednik ŽO HSS-a BBŽ (Dalibor Jurina) očito čisti primjer nečega suprotnog.

On nadalje kaže kako su ljudi koji prelaze u GO HSS-a Grubišno Polje prepoznali njegov angažman u gradskoj upravi. Mi ga ovdje pitamo kakav je to angažman i gdje je njegovim dolaskom došlo do silnih poboljšanja u gradu Grubišnom Polju?

Porazna je činjenica da Grubišno Polje sa Daliborom Jurinom kao i sa njegovim prethodnicima iz dana u dan sve više i više propada i nazaduje. Gospodarska situacija u Grubišnom Polju je katastrofalna, a gradska vlast HDZ-a i HSS-a ništa ne čini kako bi to stanje i popravila, zato jer jednostavno nema vizije kako to učiniti.

Na veliku žalost gospodina Jurine, novom mrežom sudova u RH, koja je predstavljena od strane ministra pravosuđa RH g. Orsata Miljanića, predviđa se vraćanje stalne ispostave suda u Grubišno Polje tako da i njegovo prozivanje o zatvaranju nekih ispostava državnih službi također ”pada u vodu”.

Iz svega gore navedenog vidljivo je samo jedno, a to je nepresušna želja za vlašću i ”foteljama” te silno nastojanje da se te fotelje i zadrže.

Predsjednik GO SDP-a Grubišno Polje
Sebastijan Svat, v.r.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.