Crosst.hr

Prionuti rješavanju uočenih problema

orah logo

Gradska organizacija ORaH-a Bjelovar koja je počela radom u subotu 18. siječnja na čelu s povjerenikom dr. sc. Dragutinom Hubakom obavijestila je javnost o voditeljima svojih radnih foruma.

Sukladno ovlaštenju koje je povjerenik dobio od strane Predsjedništva ORaH-a za privremene nositelje i predsjednike foruma Gradske organizacije imenovani su temeljem svoje stručnosti mr. Mira Seretin Šlajs za predsjednicu Gradskog foruma za zaštitu okoliša, dr. Branimir Hrastnik za predsjednika Gradskog foruma za gospodarstvo, mr. Ema Hrženjak za predsjednicu Gradskog foruma za ljudska prava i pravdu i prof. Martina Matoničkin za tajnicu.

– Ovim imenovanjima započinje osnivanje programskih foruma Gradske organizacije ORaH-a, okupljanje članova unutar njih i izrada temeljnih dokumenata neophodnih za rad u skladu sa Statutom ORaH-a, sve do Izborne skupštine Gradske organizacije ORaH-a Bjelovar koja je planirana tijekkom 2014. godine. Do tada će svi forumi raditi na usuglašavanju planova i programa koji su nužni za dugoročni rad na rješavanju problema koji su uočeni ili će biti uočeni na području svoga djelovanja, unutar Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, objašnjava prve aktivnosti ORAH-a u Bjelovaru dr. sc. Dragutin Hubak, povjerenik Gradske organizacije ORaH-a Bjelovar.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.