Crosst.hr

Prigodna predstava u Domu kulture u Velikom Trojstvu

hss trojstvo dan zena 2013 1

Povodom Dana žena u petak je u Domu kulture u Velikom Trojstvu organizirana predstava pod nazivom ”Prozori vrata i prirodni nagoni” koju su odigrali članovi Kazališne pučke scene Hercegovac.

hss_trojstvo_dan_zena_2013_3.jpg/>Dom u Velikom Trojstvu bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a tražila se i stolica više. Ovaj originalni poklon ženama za njihov dan organizirala je Organizacija žena HSS-a Hrvatsko srce iz Velikog Trojstva.

Predstavi su prisustvovali Ivan Kovačić, načelnik Općine Veliko Trojstvo i Boro Bašljan, načelnik Općine Hercegovac.

Nakon predstave za koju je ulaznica koštala pet kuna podijeljeni su sokovi i domaći kolači, dok je svakoj ženi koja je došla na predstavu cvjetni lončić uručio Miljenko Kurevija, predsjednik Općinskog vijeća Općine Veliko Trojstvo. Prihod od predstave namijenjen je Područnom odjelu Ćurlovac Osnovne škole Veliko Trojstvo, a utrošit će ga za nabavu pomagala za nastavu.

(Tekst i foto: Senka Budimir)

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.