Crosst.hr

Predsjednici županijskih odbora dviju stranaka o suradnji HSS-SDP na županijskoj razini

hss sdp

Predstavnici Hrvatske seljačke stranke Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu sa predsjednikom ŽO HSS-a BBŽ i županom Miroslavom Čačijom i predstavnici Socijaldemokratske partije Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu sa predsjednikom ŽO SDP-a BBŽ i saborskim zastupnikom Vedranom Babićem sastali su se 28. veljače 2013. godine i razgovarali o dosadašnjoj suradnji u realizaciji županijskih projekata i stanju u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Posebna pažnja posvećena je dobroj suradnji u Županijskoj skupštini klubova ovih dviju stranaka koja je rezultirala donošenjem svih potrebnih odluka iz nadležnosti predstavničkog tijela Bjelovarsko-bilogorske županije u interesu svih stanovnika županije.

Također je razmatrano i aktualno stanje u gospodarstvu Bjelovarsko-bilogorske županije te mogućnosti da se uz suradnju sa državnom vlašću zadrži i poveća postojeći broj zaposlenih i nivo proizvodnje, gdje se je Bjelovarsko-bilogorska županija svrstala u grupu županija čije je gospodarstvo pozitivno poslovalo. Zaključeno je da ove dvije stranke imaju vrlo visok nivo usuglašenosti gospodarskih programa kao i slična mišljenja u prioritetima u izgradnji komunalne infrastrukture. Dosadašnja dobra suradnja otvara mogućnost za nastavak razgovora o suradnji na predstojećim lokalnim izborima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.