Crosst.hr

Potvrđena i gradska koalicija HNS-a i HSU-a

hns hsu koalicija veljaca 2013 1

Utorak, 5.2.2013., točno u podne Hrvatska narodna stranka i Hrvatska stranka umirovljenika potpisale su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima na području Grada Bjelovara.

Ivan Kerekeš, predsjednik gradske organizacije HSU-a rekao je da se ne može više čekati, još uvijek traju razna previranja, pregovori i natezanja te da su oni odlučili obznaniti koaliciju i ako nešto bude novo, svakako će javiti.

Neven Alić, povjerenik GO HNS-a Bjelovara pozdravio je sve i još jednom se predstavio kao povjerenik za Bjelovar do lokalnih izbora, pojasnivši da će u roku 6 mjeseci HNS održati Izbornu skupštinu. Za povjerenika ga izabrala Središnjica i stranku će voditi do lokalnih izbora.

Neven Alić je također rekao kako su potpisali sporazum na razini županije te slijedom toga potpisuju i ovaj Sporazum na razini grada Bjelovara. Nadaju se da će njihov kandidat za gradonačelnika pobijediti i da će imati većinu u gradskom vijeću.

Na pitanje da li je kandidat za gradonačelnika član HNS-a, Alić je odgovorio da će koalicija HNS-a i HSU-a podržati nezavisnog kandidata.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.