Crosst.hr

Potpisan sporazum o suradnji između A-HSS i HDSS

a hss grb

U ponedjeljak 8. lipnja 2015. godine, u Bjelovaru su Autohtona hrvatska seljačka stranka i Hrvatska demokratska seljačka stranka potpisale sporazum o suradnji.

Sporazum se prije svega odnosi na suradnju i traženje rješenja za stanje na našem selu i očuvanju sela od daljnjeg nestanka i propadanja te sprečavanju daljnjih podjela u našem društvu koje razaraju još preostali zdravi dio našeg društva.

Suradnja između dviju stranaka podrazumijeva i izradu Programa zajedničkog djelovanja na okupljanju svih stranaka nastalih iz HSS-a, nastalih kao proizvod lošeg vodstva sadašnjeg HSS-a, i očuvanju nauka i politike braće Radić koja sve više nestaje s naše političke scene u RH.

Stvaranje saveza Hrvatskih seljačkih stranaka i okupljanje ostalih stranaka radi stvaranja bloka naprednog centra koji ima za cilj demokratski razvoj RH i sprečavanje svih podjela koje se dešavaju u RH. Interesi građana naš su prioritetni zadatak ispred uskih stranačkih interesa nekih stranaka i pojedinaca.

Shodno potpisanom sporazumu obije političke stranke kreirat će i osmišljavati zajedničku politiku na temelju programa djelovanja, a ostale oblike zajedničke suradnje političke stranke uredit će aneksom potpisanom sporazumu.

Stanko Grčić
AUTOHTONA HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ivan Martan
HRVATSKA DEMOKRATSKA SELJAČKA STRANKA

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.