Crosst.hr

Po drugi puta u izbornoj kampanji Tomislav Karamarko u Bjelovaru

karamarko bjelovar 2013 1

Kako bi dao podršku Marijanu Coneru, poznatom bjelovarskom poduzetniku koji se kandidirao za bjelovarskog gradonačelnika, Bjelovar je u utorak posjetio Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a koji je ustvrdio da ne vjeruje u ankete po kojima je on najnepopularniji političar u Hrvatskoj.

Na bjelovarskoj šetnici, kod fontane održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao da je došao kako bi dao potporu Marijanu Coneru koji će se u drugom krugu pokušati izboriti za gradonačelničku fotelju. Karamarko je rekao i da ne mora on biti popularan, već popularan treba biti HDZ, a ankete to i pokazuju. Na pitanje novinara, “Što će HDZ napraviti za njih ako dođe na vlast u gradu Bjelovaru?”, Karamarko je odgovorio: – To ćete pitati naše kolege na županijskoj razini, te nastavio da je stranka u zadnjih godinu dana bila potpuno onesposobljena za normalan rad.

Marijan Coner, kandidat za gradonačelnika Bjelovara rekao je da će raditi na otvaranju novih radnih mjesta, da će HDZ podržati one kandidate koji isto razmišljaju kao oni i čiji se programi temelje na istim načelima te da će razgovarati i pregovarati sa svima onima koji žele boljitak ovom gradu i županiji.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.