03. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Osnovani HSLS ogranci u Zvijercima i Hrgovljanima

Bjelovarski HSLS nastavio je s najavljenim aktivnostima u pripremi za lokalne izbore. Posjetili su Mjesne odbore Zvijerci i Hrgovljani gdje su sa simpatizerima i članovima stranke osnovali Mjesni ogranak HSLS-a Zvijerci i Mjesni ogranak HSLS-a Hrgovljani.

Za predsjednika Mjesnog ogranka HSLS-a Zvijerci izabran je Željko Žulić, za potpredsjednike Stanislav Matekov i Siniša Fištrović. Za predsjednicu Mjesnog ogranka HSLS-a Hrgovljani izabrana je Gordana Obradović, a za potpredsjednike izabrani su Ivona Žiher i Mladen Perušić. HSLS-u je u Zvijercima i u Hrgovljanima pristupio znatan broj novih članova što je i bila osnova za sazivanje Izborne skupštine.

Okupljenim članovima i simpatizerima obratio se i predsjednik bjelovarskih liberala, Dario Hrebak: „Cilj nam je osnovati ogranke HSLS-a u svim mjesnim odborima, jer HSLS za razliku od ostalih stranaka ne djeluje centralizirano i smatramo da građani u svim dijelovima grada imaju snagu doprinijeti razvoju grada Bjelovara, te su upravo mjesni ogranci način da se problemi pojedinih sredina artikuliraju i rješavaju. HSLS je prije dvije godine na izborima za Mjesne odbore pokazao da ide u smjeru razvoja nove politike i novog HSLS-a, koji se ne srami doći do građana i saslušati njihove stavove i mišljenja. Po velikom i stalnom porastu članstva vidi se da nas građani prepoznaju kao vjerodostojnu političku opciju u Gradu Bjelovaru koja želi i može doprinijeti boljem razvitku Grada.“ – naglasio je Dario Hrebak.

Povezani članci

newsend_hgk