Crosst.hr

Osnovan ogranak HSP AS Trojstveni Markovac

danijela osman

Dana 18.08.2013. godine s početkom u 19,00 h u prostorijama MO Trojstveni Markovac osnovan je ogranak HSP AS Trojstveni Markovac.

Osnivanje ogranka organizirao je predsjednik podružnice HSP AS Bjelovar Zoran Đošić, koji je ujedno i vodio osnivanje ogranka.

Članstvo mjesnog odbora Trojstveni Markovac za predsjednicu je izabralo Danijelu Osman, za dopredsjednika Željka Karana, a za tajnicu je izabrana Marijana Đošić. Nakon okončanog izbornog postupka izabrana predsjednica Danijela Osman zahvalila se na ukazanom povjerenju i istaknula da je došlo vrijeme da se počne raditi za dobrobit mještana MO Trojstveni Markovac, a ne kako su do sada pojedinci radili samo za sebe.

Svojim sumještanima se obratio županijski vijećnik i predsjednik podružnice HSP AS Bjelovar Zoran Đošić koji je rekao da se dosad malo radilo za dobrobit MO Trojstveni Markovac i obećao je da će napraviti sve da se u MO Trojstveni Markovac dovrši započeta izgradnja kanalizacije na koju se čeka već dosta vremena, točnije godinu dana i da će sa svim članovima stranke HSP AS MO Trojstveni Markovac pomoći da mještani MO Trojstveni Markovac napokon dobiju sve što im je potrebno za normalan i dostojanstven život.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.