Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Osnovan mjesni ogranak HSLS-a u MO Ban Josip Jelačić

hsls mo ban jelacic

Vodstvo bjelovarskih liberala posjetilo je uoči priprema za predstojeće lokalne izbore Mjesni odbor Ban Josip Jelačić, gdje je uz razgovor sa simpatizerima i članovima stranke osnovan i ogranak HSLS-a u MO Ban Josip Jelačić. Tom prilikom, predsjednik bjelovarskih liberala, Dario Hrebak nazočnima je u uvodnom govoru otkrio ambicije bjelovarskog ogranka uoči lokalnih izbora.

„HSLS se za razliku od ostalih stranaka želi približiti građanima i saslušati ih u ova krizna vremena jer nažalost, naši političari često ne razumiju u kakvoj se situaciji nalaze građani i nema ih više kod „malih ljudi“ da saslušaju njihove probleme. HSLS će na predstojećim lokalnim izborima imati svog kandidata za gradonačelnika Bjelovara, jer nam je dosta lijevih i desnih opcija koje se neprestano izmjenjuju, a izbore namjeravamo dobiti svojim programom razvoja grada Bjelovara jer ne smijemo zaboraviti da danas imamo 6000 nezaposlenih Bjelovarčana, a situacija će najesen biti još gora. Na prošlim izborima niti jedna stranka nije imala svoj program i vrijeme je da mijenjamo političke navike i standarde. Nama će glavni prioritet u kampanji biti odlazak građanima jer politiku se treba vratiti građanima, a tko god da bude kandidat za gradonačelnika iz redova HSLS-a, želimo da svaki građanin ima mogućnost stisnuti mu ruku. Svaki tjedan osnivat ćemo jedan mjesni ogranak dok od 38 odbora ne posjetimo i zadnji zaseok u Bjelovaru i ne osnujemo i tamo ogranak HSLS-a i ne saslušamo svakog mještana koji će nam reći svoje probleme.“ – završio je Hrebak.

Bjelovarski liberali najavili su do kraja kolovoza posjetiti i održati skupštine ogranaka u Klokočevcu, Gudovcu, Velikim Sredicama, Prgomelju, Galovcu, Prespi, Zvijercima, Trojstvenom Markovcu, Velikom Korenovu i Hrgovljanima.

Pročitajte još