Crosst.hr

ORaH-ove potpore akciji Čepovi u službi čovjeka

Akcija cepovi orah 2015 1

Društvo multiple skleroze Bjelovarsko-bilogorske županije i dalje provodi humanitarnu, te istovremeno i ekološku akciju pod nazivom »Čepovi u službi čovjeka«.

Radi se o akciji prikupljanja plastičnih i metalnih čepova, čiji je cilj prikupiti dovoljno plastike i metala za preradu kako bi se kupila barem dva adekvatna bolnička kreveta za teško oboljele članove.

Akcija je službeno započela 2014. godine, i to 22. travnja, na Dan planeta Zemlje. Sve sugrađane se tako nastoji animirati da skupljanjem čepova pomognu osobama oboljelim od multiple skleroze, te ujedno na taj način očuvaju i okoliš.

Članovi GO ORaH-a Bjelovar u potpunosti podupiru ovu akciju, te su tim povodom posjetili Dječji odjel Narodne knjižnice Petar Preradović u Bjelovaru i predali 500-tinjak prikupljenih čepova.

Dosad je prikupljena gotovo jedna tona čepova, a u akciju su uključene škole, ustanove i tvrtke s područja cijele Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.