27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Održana Osnivačka skupština Mjesnog ogranka HSLS-a Trojstveni Markovac

Dana 4. studenoga 2012. godine, s početkom u 9,00 sati u prostorijama Društvenog doma u Trojstvenom Markovcu održana je Osnivačka skupština Mjesnog ogranka HSLS-a Trojstveni Markovac.

Za predsjednicu Mjesnog ogranka izabrana je Marina Balen, za potpredsjednike Siniša Viščević i Mario Popović, dok je za tajnicu Mjesnog ogranka jednoglasno izabrana Mirela Barberić. Nakon okončanog izbornog postupka izabrana predsjednica Marina Balen zahvalila se na ukazanom povjerenju i istaknula kako novi HSLS-ov mjesni ogranak čini i 15 novih članova koji će se aktivno uključiti u stranački rad.

Na skupštini su nazočili i predstavnici bjelovarskih liberala, Dario Hrebak, predsjednik GO HSLS-a Bjelovar, Ivan Cipriš, potpredsjednik ŽO HSLS-a BBŽ, te Nino Balen, tajnik GO HSLS-a i predsjednik Mjesnog odbora Trojstveni Markovac.

U svom obraćanju sumještanima Nino Balen, predsjednik Mjesnog odbora Trojstveni Markovac predstavio je rad odbora i naglasio koji su sve projekti odrađeni za boljitak života mještana Trojstvenog Markovca: „Pomaci su vidljivi na mjesnom groblju, uređeno je i asfaltirano parkiralište i uveden gradski vodovod. U ulici Lug obnovljen je dotrajali most i uređeno dječje igralište, asfaltiran je pločnik kod Društvenog doma i dio pločnika u ulici Vijenac te je proširen ulaz u ulici Grgura Karlovčana. Nadalje, ostvarujemo suradnju i sa školama u organizaciji terenske nastave u Spomen području Lug. Ovi putem najavljujem i daljnje aktivno sudjelovanje u predlaganju projekata gradskoj vlasti, prvenstveno vezanih uz poboljšanje komunalne infrastrukture u Trojstvenom Markovcu.“ – naglasio je Nino Balen.

Predsjednik bjelovarskih liberala, Dario Hrebak obratio se nazočnima i naglasio da osnivanjem mjesnih ogranaka HSLS-a ostvarujemo pripremu za predstojeće lokalne izbore: „HSLS je u Trojstvenom Markovcu pobijedio na izborima za mjesne odbore čime smo dobili i jednog od ukupno osam predsjednika mjesnih odbora na području grada Bjelovara. To je ono s čime smo posebno ponosni, te smo time omogućili da naši predstavnici mogu aktivnim radom pridonositi zajednici u kojoj žive. Ovdje među vama su i predstavnici ulica Mjesnog odbora Trojstveni Markovac i upravo vi najbolje znate istaknuti prednosti, ali nažalost i nedostatke života u vašem okruženju. Predstoji nam razdoblje daljnje pripreme za lokalne izbore i od vas očekujem veliku aktivnost i rad na području Trojstvenog Markovca. Postoji vrlo velika mogućnost da ćete upravo vi imati i predstavnike u novom sazivu Gradskog vijeća i Županijske skupštine koji će zasigurno znati zastupati vaše interese.“ – istaknuo je Hrebak.

Povezani članci

newsend_hgk