Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Održan sastanak dvaju predsjedništava GO HSS-a Čazma i GO HDZ-a Čazma

hdz hss

U petak, 3. kolovoza 2012. održan je zajednički sastanak dvaju predsjedništava GO HSS-a Čazma i GO HDZ-a Čazma na kojem je dosadašnja suradnja jednoglasno ocijenjena kvalitetnom i perspektivnom.

S obzirom da se četverogodišnji mandat bliži kraju, tj. da koalicija na gradskom nivou traje dva mandata, na sastanku je napravljen rezime djelovanja kroz izvršnu vlast u proteklom razdoblju.

Politička suradnja ovih dviju stranaka kroz Gradsko vijeće kao i iskustva u izvršnoj vlasti ocijenjena je vrlo uspješno, što je rezultiralo realizacijom većine dogovorenih projekata poput ravnomjernog razvoja svih naših naselja. Tome u prilog idu deseci kilometara izgrađenih cesta i vodovoda te je bitno unaprijeđen izgled naših naselja.

Također, ocijenjeno je da se međusobnim uvažavanjem i poštivanjem sklopljenih dogovora unatoč teškoj ekonomskoj situaciji osigurao napredak i razvoj čazmanskog kraja.

Temeljem dosadašnjih dobrih iskustava, zaključeno je da je koalicija ovih dviju stranaka i nadalje dobro rješenje za Grad Čazmu, a o tome se tek trebaju u narednom vremenu izjasniti stranačka tijela.

Pročitajte još