Crosst.hr

Obilježavanje Majčinog dana u bjelovarskoj Općoj bolnici

orah rodiliste 1

Majčin dan je blagdan kojim se slave majke i majčinstvo, neraskidiva veza sa svojim djetetom do kraja života. Kako bi čestitali ovaj dan ženama koje su to već postale, te onima koje će tek postati majke, članice Foruma za ljudska prava i pravdu GO ORaH-a Bjelovar, posjetile su rodilište bjelovarske Opće bolnice.

U kraćem razgovoru sa voditeljem Odjela za ginekologiju i opstetriciju, prim.dr.sc. Tiborom Tothom, te medicinskim sestrama rodilišta, članice ORaH-a izrazile su želju da simboličnim poklonom – paketima platnenih pelena, pridonesu potrebama bjelovarskog rodilišta.

Tom prilikom, čestitke povodom Majčina dana upućene su trudnicama, te majkama koje sa svojim bebama borave u rodilištu, a licitarsko srce poklonjeno je trudnicama i novim majkama kao znak sjećanja da su Majčin dan provele u iščekivanju, odnosno sa već pristiglim prinovama.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.