06. prosinca 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Novo vodstvo HSP podružnice Rovišće

hsp grb

U Rovišću, dana 13.7.2013.godine održan je Izborni Zbor HSP-a za općinu Rovišće. Hrvatska stranka prava Bjelovarsko-bilogorske županije započela je s pripremama za održavanje Županijskog izbornog Zbora HSP.

Tako će Stranka u narednih 150 dana održati Izborne zborove po svim općinama i gradovima Županije.

Podružnica HSP Rovišće prva je organizirala svoj Izborni Zbor. U radnom dijelu Zbora nakon konstituiranja svih radnih tijela Zbora prišlo se glasovanju i izboru predsjednika HSP-a Rovišće s obzirom da je nakon dva mandata predsjednik podružnice Zoran Glibo podnio ostavku i u svom izlaganju istaknu da je vrijeme za novu generaciju i nove ljude u Hrvatskoj stranci prava.

Za predsjednika podružnice HSP Rovišće jednoglasno je izabran Zvonko Mlakić, a za dopredsjednike Ante Grbavac i Ivan Ravenščak, tajnik je Mile Štrk, a rizničar Mihael Škrnjug. Također su izabrani i ostali članovi Izvršnog i nadzornog odbora podružnice HSP Rovišće.

Novoizabrani predsjednik Zvonko Mlakić zahvalio je na iskazanom povjerenju te iznio plan i program rada HSP-a podružnice Rovišće. U svom izlaganju je istaknuo da je primarni cilj HSP-a u općini Rovišće dobrobit svih mještana ,a ne vlastiti interes.

HSP u općini Rovišće je treća Stranka po izbornom rezultatu, a u općinskom vijeću ima jednog vijećnika.

Slične objave