Crosst.hr

Novo vodstvo HSLS-a u gradu Daruvaru

hsls logo 2013

Na sastanku Izvršnog odbora HSLS-a Daruvar, 25. veljače 2013. izabrani su novi potpredsjednici gradske organizacije. To su Dinka Ivanović i Zdravko Palavra. Za vrijeme trajanja predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore potpredsjednik Zdravko Palavra voditi će redovno poslovanje te je ovlašten zastupati gradsku organizaciju HSLS-a.

Vodstvo GO HSLS-a Daruvar poziva zainteresirane građane da ih posjete u prostorijama HSLS-a, Trg F. Tuđmana, srijedom od 19-20 h i na društvenim mrežama (Facebook „Liberalne ideje“ ili na osobnim profilima članova predsjedništva).

Naglasak novog vodstva je na poticanju mladih na angažman u politici, čime trebaju okrenuti negativan trend odlaska obrazovanih kadrova iz grada. To je moguće samo jačim uključivanjem i poticanjem poduzetničke inicijative koja će olakšati pronalazak posla u njihovoj sredini.

Također, zalažemo se za veći angažman žena u lokalnoj politici i na mjestima odlučivanja, tj. da izvrsnost i marljivost budu glavni kriteriji napredovanja i stjecanja novih prilika. Teme djelovanja HSLS-a u Daruvaru u narednom razdoblju je poticanje znanja, poduzetništva uz okvir zaštite i očuvanja daruvarskog kraja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.