Crosst.hr

Nezavisni dvojac Bajs i Korušec krenuli su u zajedničko prikupljanje potpisa potpore

bajs korusec plac 2013 1

Na bjelovarskoj tržnici, za prikupljanje potpisa građana za nadolazeće lokalne izbore, zajednički su krenuli nezavisni kandidati za gradonačelnika Bjelovara Antun Korušec i nezavisni kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Velika gužva stvorila se na gradskoj tržnici oko dvojice poznatih bjelovarčana Bajsa i Korušeca. Oba kandidata očekuju veliku potporu svojih sugrađana i najavljuju bolju i jaču suradnju na relaciji Grad – Županija.

Antun Korušec tom prilikom je rekao: – Ovako veliku potporu građana shvaćam kao priznanje, ali i kao obvezu da i dalje vodim i razvijam grad Bjelovar odgovorno trošeći novac poreznih obveznika.

Damir Bajs je istaknuo: – Za razliku od drugih kandidata nismo imali novca za velike jambo plakate i skupu kampanju, već smo vrijeme provodili s građanima, što će nastaviti i dalje. Bajs je također rekao: – Program razvoja gospodarstva, zapošljavanja i poljoprivrede koji prezentiram građanima sigurno će omogućiti kvalitetniji život svima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ne treba mi godinu dana za uhodavanje, od prvog dana kada postanem župan primit ću se posla kako bih podigao Županiju na ljestvici konkurentnosti i omogućio njenim građanima bolji standard.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.