Crosst.hr

Nastavlja se troboj stranaka HSLS-HDZ-SDP

hsls priopcenje sijecanj 2014 1

Odlukom gradonačelnika Bjelovara Antuna Korušeca o imenovanju predstavnika Grada Bjelovara u Nadzorni odbor novooformljenog trgovačkog društva Vodne usluge d.o.o. Bjelovar, dana 23. prosinca 2013. godine nastavljeno je kadroviranje gradskih vijećnika u nadzorne odbore trgovačkih društava prema načelu „svakoj stranci ponešto“ u cilju osiguravanja većine u Gradskom vijeću.

Vijećnici HSLS-a na prošloj sjednici Gradskog vijeća prilikom donošenja proračuna Grada Bjelovara govorili su o promjeni politike još uvijek neizabranog novog vodstva HDZ-a i želji pojedinaca da se dodvore gradonačelniku Korušecu, a najnovijim primjerom imenovanja njihovog prvog čovjeka Željka Maletića u Nadzorni odbor navedenog društva svoju privatno interesnu politiku samo su potvrdili.

– I danas tvrdimo da HDZ i SDP pod vodstvom gradonačelnika Korušeca zajedno kroz veliku koaliciju vladaju našim gradom, što je demokratski dopušteno, ali inzistiramo da se jasno odrede prema svojim biračima i preuzmu odgovornost u vođenju Grada.
Ovako se stječe dojam da Gradom ne upravljaju političke stranke, već privatni interesi pojedinaca. S druge strane, očito je da su HDZ i SDP godinama razdvajali lijevi i desni politički svjetonazori, a danas su ih uspjeli spojiti privatni interesi i pohlepa za političkim foteljama.

Predsjednik GO HSLS-a Bjelovar
Dario Hrebak

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.