20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Mladi HSS-a BBŽ obilježili Praznik rada kroz druženje i sportske igre

hss hercegovac 2013 1

Tradicionalno su Praznik rada, 1. svibanj kroz druženje i igru obilježili mladi Hrvatske seljačke stranke Županijske organizacije Bjelovarsko-bilogorske županije.

Oko 40-ak mladih okupilo se u popodnevnim satima u Hercegovcu na poligonu od Paintball kluba Slikari iz Hercegovca. Sve njih pozdravio je Zlatko Salaj, kandidat za dožupana na predstojećim lokalnim izborima, prvo čestitavši Praznik rada, a nakon toga Salaj je rekao: – Drago mi je da ovdje vidim tako veliki broj mladih, posebno puno djevojaka. Nadam se da ćemo iduće godine opet biti ovdje i još u većem broju proslaviti Praznik rada. Također, rekao je Salaj, Hrvatska seljačka stranka daje veliku podršku mladim ljudima.

Sve mlade pozdravio je i njihov predsjednik Antonio Babec, koji je rekao: – Drage moje HSS-ovke i HSS-ovci, sretan vam Praznik rada i želim da se danas zabavite uz druženje i razne sportske igre.

Nakon kratkih govora, mladi HSS-a brzo su osnovali timove i zaigrali paintball. Druženje kroz sport i nakon toga pečenje roštilja nastavilo se do kasnih sati.

Slične objave