26. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Miroslav Čačija kandidat HSS-a za župana BBŽ na predstojećim lokalnim izborima

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Bjelovarsko-bilogorske županije jednoglasno je odlučila da kandidat HSS-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije na predstojećim izborima za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu 2013. godine bude Miroslav Čačija predsjednik ŽO HSS BBŽ i dosadašnji župan BBŽ.

Miroslav Čačija obnaša dužnost župana BBŽ vrlo uspješno u drugom mandatu, a na prošlim lokalnim izborima 2009.g. pobijedio je u prvom krugu i ostvario najbolji izborni rezultat od svih župana u RH sa 65% podrškom građana. Za vrijeme njegova mandata ostvareni su brojni projekti. Opskrbljenost pitkom vodom povećana je sa 35% na 70%, asfaltirano je i modernizirano preko 100 km cesta, izgrađene su 4 nove školsko-športske dvorane od kojih su dvije potpuno završene, proširen je program pomoći u kući starijim osobama. Uloženo je u razvoj poljoprivrede preko 20 milijuna kuna, otvorena je prva vinska cesta na području BBŽ, a registrirana je i prva robna marka meda „SLATKA NIT“.

Od 19 godina postojanja BBŽ, 16 godina na čelu županije je župan iz redova HSS-a, čime smo dokazali da smo uvjerljivo najjača politička opcija na ovim prostorima.

Pod vodstvom Miroslava Čačije HSS je prebrodio sva politička previranja koja su se događala u ovoj godini te je izašao jači i kompaktniji što nam daje nadu da ćemo i ovaj put dobiti povjerenje građana i izbore u BBŽ.

Povezani članci

newsend_hgk