Crosst.hr

Mirela Holy i Zlatko Komadina u Bjelovaru dali podršku Vedranu Babiću za župana u drugom krugu

komadina holy bjelovar 1

U nedjelju, 2.6.2013. održava se drugi krug lokalnih izbora za župana Bjelovarsko-bilogorske županije. U drugi krug ušao je i Vedran Babić kandidat za župana koalicije SDP, HSS, HSLS i SU. Podršku su Vedranu Babiću došli dati potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i saborska zastupnica Mirela Holy.

Doček gostiju organiziran je na bjelovarskom korzu, gdje su se svi zajedno družili s građanima i dijelili slatke jagode.

Nakon što je akcija dijeljenja jagoda uspjela, Vedran Babić se zahvalio svima što su unatoč lošem vremenu došli na razgovor i druženje s njim i s njegovim gostima. Zahvalio se i svojim gostima na dolasku i podršci.

Riječi zahvale i nisu bile potrebne, jer Mirela Holy, saborska zastupnica je rekla: – Jako mi je drago što sam danas u Bjelovar i što mogu dati podršku svom kolegi Vedranu Babiću za župana Bjelovarsko-bilogorske županije u drugom krugu izbora.

Mirela je istaknula da je suradnja s Vedranom uvijek bila odlična, i u savjetu za zaštitu okoliša i u saborskim klupama.

– Ako ćete izabrati Vedrana za župana sigurno ćete napraviti pravu stvar, jer on je odličan izbor.

Podršku je dao i Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, koji je rekao: – I meni je drago što sam ovdje, kiša pada, ali na kiši sve raste pa i podrška našem kolegi Vedranu Babiću. Vedran je u rivalstvu s Bajsom. Kolega Bajs neka se ne ljuti, ali moram reći da se ne zna čiji je on kandidat, da li je od HSS-a, HDZ-a ili sada HNS-a???? Za mog kolegu Vedrana se zna, on je oduvijek vjerodostojni predstavnik SDP-a i nadam se da će to građani prepoznati. Želim da u nedjelju bude ljepše vrijeme da izađete na izbore i da svoj glas date Vedranu, koji je veliki prijatelj i nadam se da će moja pobjednička karma prijeći na njega.

Na kraju je Vedran rekao: – Mi ne želimo lagati i slikati se pored projekata, već kažemo iskreno kada će oni biti gotovi. Nažalost, to je teži put do pobjede, ali mi smo toga svjesni. Dokaz su moji kolege Zlatko Komadina i njegova pobjeda i moja kolegica Mirela Holy, uvijek pozitivna i iskrena. Stoga vjerujem da nećemo promašiti, već ćemo u nedjelju pobijediti!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.