03. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Milouš Koči – kandidat HSP-a za načelnika Općine Končanica

Milouš Koči – kandidat HSP-a za načelnika Končanice, Saša Tesař za zamjenika

Hrvatska stranka prava ( HSP ) podružnica Končanica održala je svoju radnu sjednicu te je podržala kandidaturu Milouša Koči kao kandidata HSP-a za načelnika Općine Končanica na lokalnim izborima u svibnju ove godina.

Za zamjenika je jednoglasno podržana kandidatura Saše Tesařa predsjednika ogranka HSP Daruvarski Brestovac.

U svom izlaganju Milouš Koči najavio je da će ako bude izabran posao načelnika obavljati volonterski, te je istaknuo da je u zadnje vrijeme obavio puno razgovora sa mještanima Općine Končanica. Svi oni u svojim razgovorima su iskazali ne zadovoljstvo stanjem u našoj Općini. Ono što svi vide to je da Općina ide u krivom pravcu, da nažalost ne ispunjava ono zbog čega postoji, a to je ono najvažnije da Općina mora biti servis građana i mora im služiti .
“Kao član HSP angažirao sam se u politici samo sa jednom željom, da do-prinesem svojim angažmanom boljitku Općine. Zbog svega navedenog odlučio sam se kandidirati ispred Hrvatske stranke prava ( HSP) za načelnika Općine Končanica, zamjenik će mi biti predsjednik HSP ogranka Daruvarski Brestovac Saše Tesař” – izjavio je tijekom svog predstavljanja Koči.

“Iza nas uz naše članove stoji i veliki broj žitelja Općine i skupa sa njima želimo učiniti promjene. Imamo program i rješenja za napredak Općine. Naša Općina Končanica može i mora bolje. Ako budem izabran za načelnika, posao ću obavljati kao volonter i za svoj rad neću uzimati nikakvu novčanu naknadu” – dodao je Koči.

Koči je pozvao sve stanovnike općine Končanica da na sljedećim izborima podrže novi HSP-ov smjer kojem je cilj razvoj cijele općine i stvaranje uvjeta za kvalitetan život svih stanovnika.

Zajedno stvorimo bolju budućnost za sebe, svoju djecu i unuke!

Izvor informacija: HSP podružnica Končanica

Povezani članci

newsend_hgk