Crosst.hr

Marko Šafran kandidat Hrvatske stranke prava (HSP )za načelnika Općine Ivanska

2017 1 hsp marko safran 1

Hrvatska stranka prava ( HSP) podružnica Ivanska održala je svoju radnu sjednicu te je podržala kandidaturu Marka Šafrana iz Kolarevog Sela za kandidata za načelnika Općine Ivanska ispred HSP na lokalnim izborima u svibnju ove godina.

Hrvatska stranka prava ( HSP) podružnica Ivanska održala je svoju radnu sjednicu te je podržala kandidaturu Marka Šafrana iz Kolarevog Sela za kandidata za načelnika Općine Ivanska ispred HSP na lokalnim izborima u svibnju ove godina. Za zamjenicu je podržana kandidatura Elizabete Forjan dopredsjednice HSP podružnice Ivanska.

U svom izlaganju Marko Šafran je naveo razloge svoje kandidature te je kazao da je u zadnje vrijeme obavio puno razgovora sa mještanima Općine Ivanska, mladeži,vatrogascima ,članovima KUD-a ,roditeljima u školi ,obespravljenim braniteljima,sportašima ,poljoprivrednicima i umirovljenicima. Svi oni u svojim razgovorima su iskazali ne zadovoljstvo stanjem u našoj Općini .Ona što svi vide to je da Općina ide u krivom pravcu,da nažalost ne ispunjava ono zbog čega postoji ,a to je ono najvažnije da Općina mora biti servis građana i mora im služiti . Kao član HSP angažirao sam se u politiku samo sa jednom željom,da doprinesem svojim angažmanom boljitku Općine. Zbog svega navedenog odlučio sam se kandidirati ispred Hrvatske stranke prava ( HSP)za načelnika Općine Ivanska ,zamjenica će mi biti dopredsjednica podružnice HSP Ivanska Elizabeta Forjan .Iza nas uz naše članove stoji i veliki broj žitelja Općine i skupa sa njima želimo učiniti promjene. Imamo program i rješenja za napredak Općine.

Naša Općina Ivanska može i mora bolje. Ako budem izabran za načelnika, posao ću obavljati kao volonter i za svoj rad neću uzimati nikakvu novčanu naknadu.
Zajedno stvorimo bolju budućnost za sebe, svoju djecu i unuke !

HSP podružnica Ivanska

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.