Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Marijan Javurek najbolji vijećnik HNS-a za BBŽ

hns javurek

U Svetom Martinu Akademija je proteklog vikenda održala svoje VII. susrete za sve izabrane predstavnike u JL(R)S na kojima su sudjelovale sve županijske organizacije HNS-a. Oko 2000 HNS-ovaca i simpatizera stranke došlo se natjecati i bodriti svoje ekipe. Nakon otvorenja igara tereni su se pretvorili u košnice. Natjecanje je počelo. Sport, smijeh, zabava, pjesma i ples. Sveti Martin je odzvanjao! Navijalo se zdrušno i jako, a natjecateljski, fer i korektan duh osjećao se posvuda.

HNS-ovi vijećnici (sportaši) natjecali su se u sedamnaest sportskih disciplina, a također su podijeljene nagrade za najbolje vijećnike svih županijskih organizacija, najboljeg nastavnika Akademije, najbolju županijsku organizaciju za provođenje seminara na terenu, najboljeg predavača na instruktažama i nagrade za posebnu suradnju u okviru Akademije.

Navijalo se srčano i korektno, a neki su napustili borilišta ozljeđeni. Akademijini susreti definitivno su potpunu kulminaciju doživjeli potezanjem konopa. Nagrade i pehare uručili su Radimir Čačić, Ivan Vrdoljak i Matija Posavec. Iz Bjelovarsko-bilogorske županije nagradu za najboljeg vijećnika HNS-a dobio je drugu godinu za redom potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Bjelovara Marijan Javurek.

Još jednom hvala svim ljudima koji su došli uveličati Akademijine susrete, a posebna zahvala ŽO HNS-a Međimurske županije i Resortu Sveti Martin.

(Preuzeto sa stranice http://www.bjelovarsko-bilogorska.hns.hr)

Pročitajte još