Crosst.hr

Marijan Coner podnio ostavku na mjesto predsjednika ŽO HDZ BBŽ

hdz logo

U priopćenju koje je stiglo na našu adresu Marijan Coner pojasnio je zašto podnosi ostavku na mjesto predsjednika ŽO HDZ BBŽ.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Kako bih kvalitetnije obavljao dužnosti potpredsjednika stranke, odnosno koordinatora stranačkih aktivnosti u županijama sjeverozapadne Hrvatske, koje će se uvelike intenzivirati u očekivanju skorašnjih prijevremenih izbora, te predsjednika Županijske skupštine BBŽ, koja je u velikim naslijeđenim problemima, primoran sam osloboditi se dijela obveza.

Iz istih razloga, želim dati priliku mladim, obrazovanim i sposobnim članovima stranke koji će kroz dužnosti u županijskom vodstvu, pa i na mjestu predsjednika ŽO HDZ BBŽ, provoditi odluke vrha stranke, organizirati skore izbore, te steći iskustvo i prepoznatljivost za visoke dužnosti u lokalnoj samoupravi u bliskoj budućnosti.

Stoga sam na sjednici Županijskog odbora 19. rujna, podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika ŽO HDZ BBŽ. Ponavljam, kroz dužnosti predsjednika Županijske skupštine i potpredsjednika stranke i dalje ću aktivno sudjelovati u radu svih tijela stranke i provođenju odluka predsjedništva.

U Bjelovaru, 20. rujna 2013.

Marijan Coner

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.