Crosst.hr

Marijan Coner na svoje biračko mjesto došao u pratnji supruge Ane

coner drugi krug 1

Marijan Coner zajedno sa suprugom glasao je u ranim jutarnjim satima. Nakon glasanja Coner je rekao: – Sasvim očekivano je da očekujem pobjedu. Učinili smo sve da dođe do pobjede! Kao što ste vidjeli u prvom krugu izbora, građani su pokazali da žele promjene. Bilo bi sasvim logično da u drugom krugu to potvrde. Ukoliko pobijedim na izborima onda ćemo zajedno pobijediti građani i ja! Ako ne pobijedim onda će to biti samo moja pobjeda i ne daj Bože da se to dogodi. Vjerujem da je pobjeda sigurna, ali ipak je sve u Božjim rukama.

Na pitanje, “Ako postane gradonačelnik, što će prvo napraviti?”, Coner je odgovorio: – Ukinut ćemo prirez na prvoj sjednici Gradskog vijeća, donijet ćemo odluku o besplatnoj legalizaciji objekata, povećat ćemo broj mjesta u vrtićima, priključak na vodu mora biti besplatan za građane i tu je još čitav niz mjera koje će poboljšati život naših građana.

Postavljeno je i drugo pitanje, “Ako ne postanete gradonačelnik, najavljujete li jaku oporbu ili razgovor s potencijalnim gradonačelnikom, ipak imate najveći broj vijećnika?” Na ovo pitanje Coner je odgovorio: – Ja bih to ipak ostavio za sutra. Uvjeren sam u svoju pobjedu kao i većinu u Gradskom vijeću.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.