Crosst.hr

Lokalna i državna vlast mora funkcionirati ZAJEDNO poruka biračima iz Velikog Grđevca

bajs v grdjevac 1

Općinu Veliki Grđevac posjetili su danas nezavisni kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs i Antun Korušec, kandidat za gradonačelnika Grada Bjelovara.

Kandidatima za buduće lokalne izbore pridružio se zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić, koji daje podršku Bajsu i Korušecu. U sklopu posjete obišli su gradilište vodoopskrbnog distributivnog cjevovoda u naselju Pavlovac, a nakon toga družili su se s mještanima općine.

Kandidate i zamjenika ministra dočekao je načelnik Općine Veliki Grđevac Marijan Dautanac. Nakon druženja s mještanima i predstavljanju gospodarskog dijela programa svi zajedno posjetili su Lovrakov centar. Iz ovog malog turističkog mjesta poznatom po Vlaku u snijegu i pjesmi „Kad se male ruke slože“, kandidati za lokalne izbore uz podršku zamjenika ministra poslali su poruku biračima kako mora funkcionirati vlast, od državne do lokalne – ZAJEDNO, da bi građani osjećali korist od politike.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.