Crosst.hr

Kroz sportske igre odmjerili snage bjelovarski HSLS i HDZ

2015 9 HSLS 2

U subotu, 19. rujna 2015. U ŠRC „Kukavica“ održane su 2., sad već tradicionalne sportske igre HSLS-a.

Igrama je nazočio i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor i voditelj stožera „Domoljubne koalicije“ za 2. Izbornu jedinicu ujedno i predsjednik HDZ-a Grada Zagreba gospodin Andrija Mikulić.

Oko tristotinjak liberalki i liberala se natjecalo u nogometu, graničaru, kuhanju, povlačenju užeta i belotu, te su kao i prošle godine najboljima dodijeljeni pehari i priznanja.

Najzanimljiviji događaj dana svakako je bila revijalna nogometna utakmica između HSLS-a BBŽ i HDZ-a BBŽ u kojoj je u tijesnoj borbi na kraju „David“ pobijedio „Golijata“ odnosno gdje je HSLS BBŽ pobijedio HDZ BBŽ sa jedan naprema nula.

Ovako veliki odaziv igrama je bio pokazatelj snage HSLS-a u našoj županiji odnosno sa sigurnošću možemo tvrditi da će kandidat HSLS-a za slijedeće parlamentarne izbore u 2. Izbornoj jedinci biti iz Bjelovarsko – bilogorske županije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.