Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Krenula kampanja za Mjesne odbore; Damir Bajs dao podršku

mjesni odbori izbori bajsova podrska 1

U subotu prijepodne je kod paviljona na Kvaternikovom trgu u Bjelovaru održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljene nezavisne liste u izborima za Mjesne odbore grada Bjelovara. Riječ je o osam lista na kojima su nezavisni kandidati koje podupire Damir Bajs, bjelovarski župan.

On je u subotu predstavio sve liste.

– Pred nama su izbori za mjesne odbore koji su bitni za ljude koji žive u tim mjesnim odborima. Ljudi koji su danas sa mnom krenuli, su u izbornu bitku bez podrške stranaka. Očekuju da će dobiti povjerenje građana kako bi radili za interese svojih odbora. Svi su nezavisni kandidati koji su prikupili potpise svojih sugrađana kako bi se mogli kandidirati, a većina njih je radila i u mojoj kampanji gdje smo se bolje upoznali. Želim ih podržati u njihovoj želji da dobiju dobar rezultat na izborima. Važno je za građane kako će se voditi dio grada u kojem žive. Riječ je o komunalnoj infrastrukturi i mnoge druge socijalne potrebe. Mnogo toga ovisi o vodstvu mjesnih odbora. Predsjednici mjesnih odbora, neki već jesu, a neki idu prvi puta. Na dijelu skupova podržat ću ih zajedno s mojom suradnicom Đurđicom Ištef Benšić – rekao je Damir Bajs, bjelovarski župan.

Đurđica Ištef Benšić predstavila je kandidate po mjesnim odborima u kojima se kandidiraju. Kandidati za pojedine mjesne odbore koji su bili prisutni predstavili su sebe i svoju nezavisnu listu za izbore za mjesne odbore grada Bjelovara.

Nezavisne liste ne mogu biti vezane imenom uz župana Damira Bajsa, ali im on može dati javnu potporu što će do izbora činiti i na javnim skupovima. Damir Bajs poduprijet će zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora dr. Ante Starčević, 5. kandidacijsku listu koju vodi Anđelka Papić, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Brezovac, 4. kandidacijsku listu s nositeljem Goranom Sabljićem, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Gudovac, 1. kandidacijsku listu nositelja Zvonka Beloševića, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Kupinovac, 1. kandidacijsku listu nositeljice Mirjane Horvatić, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Letičani, 2. kandidacijska lista nositeljice Nade Smiljanec, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora, 4. kandidacijska lista Stare Plavnice nositelja Nike Pinjuha, zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Prokljuvani, 4. kandidacijsku listu nositelja Josipa Kolarića te zbirnu listu za izbor članova Vijeća Mjesnog odbora Stjepan Radić, 3. kandidacijsku listu nositelja Željka Pavlekovića.

Pročitajte još