Crosst.hr

Kampanja za župana i gradonačelnika Bjelovara; Bajs i Korušec dobili podršku

bajs korusec plac drugi krug 1

Na gradskoj tržnici u Bjelovaru je u četvrtak nezavisne kandidate Bajsa i Korušeca podržao član predsjedništva HNS-a i zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić. HNS je jedna od stranaka koja podupire ova dva kandidata, a budući da su ušli u drugi krug izbora za župana i gradonačelnika, svaka potpora je dobro došla.

Prema onome što se moglo čuti na gradskoj tržnici tijekom Leverićevog posjeta, riječ je o nezavisnim kandidatima velike kvalitete. Leverić je rekao kako je siguran u pobjedu Bajsa i Korušeca te je rekao da je tijekom tri mandata za redom Damira Bajsa kao župana, Bjelovarsko-bilogorska županija kotirala kao deveta županija u Hrvatskoj, dok je tijekom sadašnje vladavine županija potonula do posljednjeg mjesta kao najzaostalija županija u državi.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.