27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Kampanja Mladih HNS-a u većim gradovima diljem Hrvatske

U svojoj nacionalnoj kampanji, uz legalizaciju prostitucije i lakih droga, Mladi HNS-a odlučili su prezentirati javnosti i ostale svoje stavove.

Delegacija Mladih HNS-a, na čelu sa svojim predsjednikom Zvonimirom Klobučarom, u Bjelovaru je javnosti predstavila knjižicu sa svim stavovima Mladih HNS-a.

– Kampanja se odvija u većim gradovima diljem Hrvatske. To je prilika da se naši stavovi približe građanima i biračkom tijelu. Neki od ovih stavova su tabui u našem društvu no Mladi HNS-a se ne suzdržavaju progovoriti o njima. Cilj, ali i dužnost liberalne opcije je da bude korak ispred ostalih i to se nadamo postići. Ovim materijalom nastojimo politiku približiti ponajviše mladima i potaknuti na veću političku participaciju, posebice u ovom već sad predizbornom razdoblju, istaknuo je predsjednik Mladih HNS-a Zvonimir Klobučar.

Kampanju su, uz Mlade HNS-a, poduprijeli u Bjelovaru i saborski zastupnici HNS-a Jozo Radoš i Sonja Konig. Time je ovaj projekat dobio posebnu važnost pa se nadamo da će se o ovim stavovima u dogledno vrijeme raspravljati i u Hrvatskom Saboru, najvišem predstavničkom tijelu u državi.

Povezani članci

newsend_hgk