Crosst.hr

Jozo Radoš, HNS-ov kandidat za EU parlament posjetio Bjelovar

jozo rados bjelovar 2014 1

Poboljšanje radnog položaja žena, poticanje gospodarskog rasta zasnovanog na istraživanju i inovativnosti, lakša dostupnost kapitala mladim poduzetnicima… – samo su neka od pitanja za koja će se zalagati Jozo Radoš bude li izabran u EU parlament

Da se politička kampanja povodom izbora za EU parlament zahuktava, svjedoče brojne turneje političara-stranačkih kandidata za ovo europsko zakonodavno tijelo. Tako je i kandidat HNS-a na EU izborima i član saborskog Odbora za europske poslove, Jozo Radoš u okviru svoje političke kampanje, zajedno s članicom predsjedništva HNS-a i ministricom graditeljstva i prostornog uređenja, Ankom Mrak Taritaš posjetio u subotu, 26. travnja Bjelovar.
Tijekom posjeta, predstavio je svoj izborni program. Poboljšanje radnog položaja žena, poticanje gospodarskog rasta zasnovanog na istraživanju i inovativnosti, lakša dostupnost kapitala mladim poduzetnicima, jednostavnija poslovanja malih i srednjih poduzeća, lakše e-poslovanje, jedinstveno i slobodno tržište energije, slobodno kretanje radnika, posebno studenata i istraživača, te jednostavnije priznavanje svjedodžbi i diploma – osnovni su postulati kojima će se voditi i za koje će se zalagati bude li izabran u EU parlament.
– Uvijek nastojim da moje djelovanje bude od koristi hrvatskim građanima koji su me izabrali. Tako će i biti budem li vaš zastupnik u Europskom parlamentu. Djelovat ću punom snagom, jer je europska politika sa svojom važnošću za mene osobiti izazov- istaknuo je Radoš.
Nakon predstavljana programa, Radoš se u društvu ministrice i dožupana Nevena Alića, inače potpredsjednika županijskog HNS-a družio s građanima na bjelovarskom Korzu i gradskoj tržnici, gdje ih je pozvao da 25. svibnja izađu na izbore i daju svoj glas za „bolji život“.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.