Crosst.hr

Još jedna podrška ministrice kulture Damiru Bajsu

Andrea Zlatar Violić, članica Predsjedništva HNS-a i ministrica kulture u zadnjih mjesec dana posjetila je drugi put Bjelovar kako bi podršku dala HNS-ovim kandidatima za nositelje izvršne vlasti u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u drugom krugu lokalnih izbora.

U sklopu posjete ministrica je zajedno s kandidatima posjetila sajam LOREKO u Gudovcu. Nazočila je otvaranju sajma, a nakon toga obišli su sajmene štandove i družili se s građanima.

Na kraju obilaska ministrica je rekla: – U potpunosti dajem podršku gospodinu Damiru Bajsu zato što mislim da su razvojni planovi za županiju značajni i da će istaknuti vrijednosti ove županije. Njegovo iskustvo kao župana, a posebno kao ministra turizma sigurno će pridonijeti razvoju gospodarstva i ekološkog turizma. Sve zajedno značit će za ovu županiju puno više u njezinom prepoznavanju na karti Hrvatske nego što je sada, istaknula je ministrica

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.