Crosst.hr

Izvanredna izborna Skupština Podružnice Hrvatskih laburista Bjelovarsko-bilogorske županije

laburisti logo

Prema zaključcima Izvršnog odbora podružnice kao i Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista – Stranke rada u petak 12. srpnja 2013. na izvanrednoj skupštini obavljeni su izbori za sva tijela podružnice.

Osim izbora na skupštini se raspravljalo i o prethodnim lokalnim izborima i ostvarenim lošim rezultatima kao i o aktivnostima Hrvatskih laburista za naredno razdoblje.

Na osnovu rasprave dogovoreni su prioritetni zadaci laburista u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kao i u svim ograncima u županiji.

Nakon provedenog tajnog glasovanja između više kandidata za dužnosti predsjednika, tajnika i članove izvršnog odbora izabrani su: za predsjednika Zlatko Tušak, za tajnika Mislav Damjanić, a za članove izvršnog odbora izabrani su Danica Radić iz Bjelovara, Vladan Ivković iz Daruvara, Milan Hakenberg iz Garešnice, Marko Babić iz Grubišnog Polja, Siniša Mitag iz Velikog Trojstva i Goran Jakić iz Đulovca.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.