Crosst.hr

Iz stranke poručuju da je riječ o lažnom predstavljanju

a hss

Autohtona Hrvatska seljačka stranka reagirala na informacije koje su objavljene i to da se Stanko Grčić i Miroslav Čačija, bivši HSS-ovci predstavljaju kao članovi njihove stranke.

Što kažu odgovorni ljudi iz Autohtone hrvatske seljačke stranke pročitajte u njihovom dopisu poslanom medijima.

Na izvanrednom zasjedanju Glavne skupštine Autohtone Hrvatske seljačke stranke, koja je održana 25. listopada 2014. u zagrebačkom hotelu ‘Holiday’, na kojem je nazočilo 95 od 123 delegata te sve skupa oko 200 članova stranke, raspravljalo se o ključnim pitanjima funkcioniranja stranke, donesene su brojne važne odluke te su provedeni izbori za glavna tijela stranke. Jedan od potpredsjednika stranke je i DARKO MILOBARA iz Dežanovca koji je ujedno i odgovorna osoba za predstavljanje stranke na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Glavna skupština primila je na znanje i zaključke nalaza Državne revizije te se obvezala u roku od 60 dana riješiti sve istaknute nedostatke i nepravilnosti.

Kako smo u međuvremenu obaviješteni da je navodno izvjesna pučistička skupina početkom listopada navodno održala nekakvu skupštinu i to navodno u službenim prostorijama Bjelovarskog sajma, koji je u vlasništvu Grada Bjelovara i Županije bjelovarsko-bilogorske, dužni smo se o istome očitovati i ograditi od skupa i osoba koje se predstavljaju u ime AUTOHTONE HRVATSKE SELJAČKE STRANKE.

Tu pučističku skupinu navodno predvodi bivši glavni tajnik HSS-a poznati profesor ONO i DSZ Stanko Grčić iz Čazme, koji očito ima zadatak satrti ostatke ostataka nekad moćnog narodnog pokreta nauka Antuna i Stjepana Radića. Stanko Grčić je nadaleko poznata osoba koja je upisana u povijest, jer nakon njega, HSS je tek blagi lahor nekad moćne stranke.

Dužni smo obavijestiti svekoliko pučanstvo da se gospodin profesor ONO i DSZ Stanko Grčić lažno predstavlja kao član i navodno kao predsjednik A-HSS-a. Ni Stanko Grčić ni Miroslav Čačija NIKADA nisu pristupili stranci niti to mogu učiniti jer NE UDOVOLJAVAJU UVJETIMA za članstvo, a postojeće županijsko vodstvo A-HSS-a ih sigurno ne bi primilo.

Očekujemo i nadamo se da će nadležne institucije poduzeti potrebite mjere da se spriječi daljnje uznemiravanje pučanstva, a posebice da nam se ne nanosi šteta koja nam je nanijeta lažnim predstavljanjem Stanka Grčića i drugih.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.