Crosst.hr

Ivan Jakovčić kandidat za EU parlament ispred NSH-a i IDS-a

nsh ids sporazum 1

U nedjelju, 6. travnja 2014. u domu u Ivanskoj, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Nezavisni seljaci Hrvatske potpisali su Sporazum s Istarskom demokratskom strankom. Sporazum su potpisali predsjednik Vladimir Novotny ispred NSH-a i Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a.

Potpisivanjem sporazuma Ivan Jakovčić ( IDS) postao je kandidat za EU parlament ispred ove dvije stranke.

Nakon potpisivanja sporazuma Vladimir Novotny je rekao da su Nezavisni seljaci Hrvatske podržali Ivana Jakovčića za njihovog kandidata u EU parlament.

– On je jedini čovjek od izvršne vlasti koji je na konkretnim primjerima napravio puno za poljoprivredu i seljake. Kada je bio župan aplicirano je 430 programa i povučeno 110 milijuna eura za Istarsku županiju, rekao je Vladimir Novotny i naglasio da treba birati čovjeka, a ne stranku za EU parlament.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.