Crosst.hr

Irena Hlupić Rašo nova predsjednica Ženske inicijative HNS-a podružnice Bjelovar

2015 zen inic hns 1

U Bjelovaru je u četvrtak 14.svibnja 2015. održana izborna skupština Ženske inicijative HNS-a podružnice Bjelovar.

Tom prilikom izabrana je nova predsjednica Irena Hlupić Rašo. Za potpredsjednice izabrane su Vesna Šoš i Dušanka Bešvir. Jasna Višnjević, Jelica Gligorović i Sandra Frčo izabrane su za članice predsjedništva, a tajnica je Lana Stilinović.

Nakon izbora nova predsjednica se zahvalila prisutnima te u svom obraćanju progovorila o položaju žena danas u društvu. Istaknula je kako je položaj žena moguće unaprijediti kroz političko djelovanje potičući žene da preuzmu stvar u svoje ruke te svojim angažmanom pridonesu stvaranju boljeg društva.

Skupštini je prisustvovala i regionalna tajnica Marija Puh koja je pozdravila prisutne podsjetivši da je HNS stranka koja je uvijek zastupala ravnopravnost spolova i uspostavljanje jednakih šansi za sve.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.