Crosst.hr

Humanitarni projekt okupio SDP, HSLS i HSS

ana rukavina akcija 2013 1

Predstavnici triju stranaka u subotu su se okupili kako bi zajedno sudjelovali u prikupljanju novca za Zakladu Ana Rukavina. Riječ je o potpori prikupljanja uzoraka za banku krvi kako bi svatko dobio priliku za izlječenje.

Ana Rukavina, mlada novinarka Vjesnika koja je oboljela od raka u nemoći je napisala pismo u kojem je pisalo: “Želim živjeti”, čime je pokrenula osnivanje banke krvi u kojoj će svatko moći lakše pronaći donora čija ga krv može spasiti. Ana nije dočekala taj dan, ali je zato nadu pružila mnogima koji će doći poslije nje.

Forum žena SDP-a, Liberalki i Hrvatskog srca dijeljenjem tulipana za donaciju prikupljali su novac namijenjen Zakladi Ana Rukavina. Ovoj akciji odazvao se veliki broj Bjelovarčana, koji su prema svojim mogućnostima rado uzimali tulipane – Anin najdraži cvijet.

Prikupljeni prihod iznosio je 2200 kuna, koji je uplaćen na račun Zaklade Ana Rukavina.

Svojim prisustvom, podršku ovoj humanitarnoj akciji dali su koalicijski čelnici – saborski zastupnici SDP-a Vanja Posavac i Vedran Babić, predsjednik GO HSLS-a Dario Hrebak te predsjednik GO HSS-a Zlatko Car.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.