Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Humanitarna pomoć za Slavoniju GO HSS BJELOVAR

hss pomoc za nijemce 1

Dana 19. i 20.5.2014. godine GO HSS Bjelovar i OO HSS Kapela prikupljali su humanitarnu pomoć za poplavljena područja Slavonije. Pomoć se je prikupljala u Trojstvenom Markovcu u društvenom domu. Ove dvije organizacije HSS-a prikupile su veliku količine neophodne robe za ugrožena područja od poplave.

HSS Bjelovar prvi je od svih stranaka počeo prikupljati pomoć u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ovom prilikom zahvaljujem se Radio Tereziji i BBR-u koji su dva dana objavljivali u svojem programu da HSS sakuplja humanitarnu pomoć. Jako nam je drago što su, osim članova i simpatizera, HSS i drugi građani iz drugih stranaka donosili što su mogli i za to im od sveg srca hvala. Ponovo se je pokazalo da kad se Hrvati udruže i zaborave na stranačke boje sve se može napraviti.

Prikupilo se robe između 10000 i 12000 kuna. Sva roba je 20.5.2014. godine krenula u Slavoniju u mjesto Nijemce.

HSS nastavlja s akcijom, ali prije toga čekamo povratnu informaciju što je sada neophodno kako bi se unesrećeni ljudi vratili svojim kućama.
hss_pomoc_za_nijemce_3.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”224″
Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, a posebno mladima HSS-a koji su volontirali dva dana i pomogli u sakupljanju pomoći

Vjera u boga i seljačka sloga!

Predsjednik GO HSS
Zdenko Kramarić

Pročitajte još