Crosst.hr

HSS: SDP i njihovi partneri nisu vodili brigu o regionalnom razvoju Hrvatske

Predsjednik HSS-a Branko Hrg danas je sa suradnicima obišao gradilište Podravskog ipsilona u Križevcima. Dionica do Križevaca privodi se završnoj fazi, što će tom kraju osigurati uvjete za brži razvoj. Kao gradonačelnik i saborski zastupnik, Hrg se niz godina bori za tu cestu, a osobno je vodio aktivnosti protiv zaustavljanja radova dolaskom kukuriku koalicije na vlast.

– Nažalost, kako je naglasio, u mandatu ove Vlade ništa nije napravljeno na nastavku radova prema Bjelovaru i Koprivnici pa će to biti program buduće Vlade, Vlade domoljubne koalicije. Takvim pristupom aktualna Vlada pokazuje da nema program za regionalni razvoj svih krajeva Hrvatske.

Sa zamjenikom gradonačelnika Katanovićem i predsjednikom gradskog vijeća Guzalićem, obišao je i gradilišta biciklističke staze, rekonstrukcije Potočke ulice i sanaciju potoka Vrtlin u Križevcima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.