Crosst.hr

HSS GO Bjelovar zahvaljuje svima koji su sudjelovali u humanoj akciji

kramaric humanitarna akcija

U proteklih nekoliko tjedana na području grada Bjelovara harali su podmetnuti požari po selima Tomaš, Patkovac i Prespa. Učinjena je velika materijalna šteta na imovini naših poljoprivrednika.

Imanje koje je najviše stradalo u jednom od tih požara je i imanje obitelji Stanek iz Prespe čija se šteta procjenjuje na 800 tisuća kuna. U ova teška vremena za poljoprivredu i poljoprivrednike Hrvatska seljačka stranka gradska organizacija Bjelovar organizirala je humanitarnu akciju i prikupila dobrotvorni prilog za nastradalo gospodarstvo. Pomoć se sastoji u građevinskom materijalu (armaturne mreže i cement) kojim će se obnoviti kompletna betonska deka na staji za krave.

Ovim putem HSS grada Bjelovara želi se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj humanoj akciji i pomogli da se ovo poljoprivredno gospodarstvo barem donekle spasi od daljnje moguće štete.

Zdenko Kramarić, predsjednik GO HSS Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.