Crosst.hr

HSP – Zašto sve dosadašnje vlasti kažnjavaju Bjelovar ???

2016 03 hsp 1

Gospodo vladajući nemojte i Vi kažnjavati Bjelovar i Bjelovarčane !

Vijest sa sastanku koji je organizirao ministar zdravlja Dario Nakić prošli petak sa svim županima i njihovim pročelnicima za zdravstvo na kojem je bio prisutan i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, nas u Hrvatskoj stranci prava (HSP) je razočarala.

Naime, ministar zdravlja Dario Nakić stopirao je projekt izgradnje bolnica na nivou cijele Hrvatske pa tako i nove bjelovarske bolnice. Žalosno je to što projekt nove bolnice u Bjelovaru ima pripremljenu svu dokumentaciju, građevinsku dozvolu, studiju izvodivosti i riješen je tender, a samim time i mogućnost da se odmah povuku sredstva iz EU ( 85 milijuna bi se vratilo kroz EU fondove).

Sve dosadašnje vlasti i svi saborski zastupnici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije godinama su davali lažna obećanja da bi dobili glasove na izborima. Zadnjih dvadeset godini, Bjelovaru se obećava izgradnja brze pruge, brze ceste i nove bolnice Bjelovar. Kada se podvuče crta ništa od toga nije realizirano. Jedino su pojedini saborski zastupnici imali“ odskočnu dasku“ da se presele u Zagreb i promjene prebivalište, naravno preko glasova Bjelovarčana koji su ih naivno izabrali.
Puno toga u našem gradu i županiji nije dobro, ali isto tako steče se dojam da neko stalno kažnjava Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.
Odustajanjem od izgradnje nove bolnice u Bjelovaru, niz se nastavlja.

HSP Bjelovarsko-bilogorske županije zahtjeva od nove Vlade i Ministarstva zdravstva da preispitaju svoju odluku.

Gospodo vladajući nemojte i Vi kažnjavati Bjelovar i Bjelovarčane !

Hrvatska stranka prava
Bjelovarsko-bilogorska županija
Zvonko Mlakić, predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.