Crosst.hr

HSP postao parlamentaran u Garešnici, Željko Rijetković imenovan povjerenikom

2015 hsp garesnica 1

Pozivu predsjednika HSP-a Daniela Srba o povratku u HSP u Garešnici se odazvalo 20 članova. Popunili su stranačke zamolnice i aktivirali se u radu stranke. Većinom su to istaknuti pravaši grada Garešnice, a nekoliko njih su napustili HSPAS i A-HSP te su se priključili HSP-u. Stranačku zamolnicu potpisao je i nezavisni gradski vijećnik koji je u Gradsko vijeće Garešnice izabran s koalicijske liste A-HSP, SP i NHS-a Željko Rijetković.

Hrvatska stranka prava Bjelovarsko-Bilogorske županije dana 16. travnja 2015. godine održala je radni sastanak podružnice HSP Garešnica. Županijski predsjednik HSP-a Zvonko Mlakić prisutnim članovima prezentirao je rad HSP-a i projekt „HSP DOM SVIH PRAVAŠA“.

Ovim činom HSP u Garešnici postaje jedina pravaška stranka, a HSP u Gradskom vijeću postaje parlamentaran. Nastavak je to provedbe projekta ”HSP DOM SVIH PRAVAŠA“ koji daje rezultate u Bjelovarsko-Bilogorskoj županiji.
Odlukom predsjednika HSP-a Daniela Srba, Željko Rijetković imenovan je za povjerenika podružnice HSP Garešnica. Na sastanku je usvojen plan daljnjeg rada i odmah su započete pripremne radnje za održavanje izbornog Zbora podružnice HSP Garešnica.
Sa sastanka je upućen javni poziv svim domoljubima, svim pravašima grada Garešnice da se priključe radu HSP-a i da zajedničkim snagama pokušamo promjeniti postojeće stanje na bolje. Budite dio pravaške obitelji i učlanite se u jedinu pravu stranku prava – Hrvatsku stranku prava !

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.